Kültür, Tarım, Gıda ve Çevre ve türbinler - Tarımsal Biyoçeşitlilik Weblog

Cambridge Üniversitesi Modern Bilim ve Teknoloji Tarihi Öğretim Üyesi Peter Lipton Öğretim Üyesi Dr Helen Anne Curry, Aralık ayında Kültür, Tarım, Gıda ve Çevre dergisi için “Bitki Genetik Kaynaklarının Toplanması ve Korunması” konulu özel bir sayı düzenledi. İyi görünüyor. Belgelerin birkaçı açık erişime bile sahip. Henüz okumadığımı itiraf ediyorum ama yapacağım ve rapor vereceğim Ve bu yıl Wellcome Trust Araştırmacı Ödülü'nün desteğiyle başlatılan Dr Curry’in “Koleksiyondan Ekime: Bitkisel Çeşitlilik ve Gıda Güvenliğine Tarihsel Perspektifler” adlı yeni projesine dikkat edin.
Yorumlar
Yorum Gönder